În contextul în care școlile din întreaga Europă își construiesc și își dezvoltă dimensiunea incluzivă, școala noastră a făcut și ea, săptămâna aceasta, un pas în acest sens.
În cadrul proiectului Erasmus +, „STUDENTS WITH SPECIAL NEEDS ARE SMILING WITH ART THERAPY”, la mobilitatea din Skopje, Macedonia de Nord, au participat profesorii noștri Simona Abalașei, Georgeta Grigore, Ana-Maria Oprin și Elena Crețu, alături de alți profesori din Portugalia, Turcia, Lituania și Macedonia de Nord.
S-a participat activ la activitățile din școala gazdă, la atelierele de lucru propuse în afara ei – la bibliotecă sau în galeria de artă, la training-urile legate de tehnici de relaxare sau de terapie prin arta dramatică, s-a vizionat un spectacol impresionant de dans incluziv, dar s-au făcut și vizite care ne-au prezentat frumusețile și istoria meleagurilor macedonene.
Experiența a fost una care ne-a îmbogățit profesional și spiritual. Mulțumim gazdelor de la Școala POU Idnina și îi așteptăm cu drag pe toți partenerii din proiect și în școala noastră, în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *